Ha emésztési csodát keres, ne keresse tovább.

Végső gondolatok

Olyan fájdalmas, mint a szellemozás abban a pillanatban, valójában álruhában áldás lehet. Tehát időközben Risha azt mondja, hogy szánjon egyedül időt, és tudja, hogy ez nem a te hibád. emlékeztet bennünket. Ezt szem előtt tartva, használja az időt a szaggatás utáni bölcs módon, és összpontosítson magára a másik személy helyett. Tudatosan döntsön, hogy olyan emberek körül legyen, akik bátorító szeretetet és támogatást kínálnak ” – javasolja Risha. És ha ezeknek az embereknek valamelyike nem érhető el, még a kísértés is, akkor azt javasolja, hogy fontolja meg az ajtó bezárását. , és még sok más.

Ha emésztési csodát keres, ne keresse tovább. Csontok.

Mi

a bromelain? Történelmileg sok orvosi betegség kezelésére használták, és gyakran megtalálják a gyulladásgátló és emésztőrendszer-kiegészítőkben (beleértve a Hum hízelgő Me-t is). Sajnos nem. Leginkább azokra a részekre koncentrálódik, amelyeket nem eszik, különösen a szárot. Ezért sokkal könnyebb a bromelain -kiegészítést elvégezni annak előnyeinek megtapasztalása érdekében. Itt van az All-Star enzim három kulcsfontosságú előnye.

1. A Bromelain javítja az emésztést

Íme, hogyan működik: testünk enzimeket készít, amelyek elősegítik az ételek lebontását és a makrotápanyagok emésztésének javítását. Egyesek segítenek lebontani a zsírokat, mások bontják le a szénhidrátokat, mások lebontják a fehérjét. Számos emésztési egyensúlyhiányhoz vezethet, beleértve a puffadást, a gázt és más GI-zavarokat. Ez azt jelenti, hogy különösen hasznos minden olyan étkezés mellett, amely magában foglalja a húst vagy növényi alapú fehérjeforrásokat az optimális emésztés és a tápanyagok felszívódásához.

2. A Bromelain felvilágosítja a bőrt

Ezt a erős ananász enzimet gyakran topikálisan használják az elhalt bőr eltávolítására, valamint a gyulladás és a duzzanat csökkentésére. Meglepő módon, hogy szó szerint megeszi az elhalt sejteket, amelyek tompíthatják az arcbőrét, hogy felfedjék a friss, új bőrt.

TIPP: Hozzon létre DIY megközelítést a bromelain bőr által támogató előnyeinek kihozatalához. Dörzsölje az egész arcát és a nyakát, elkerülve a szem területét. Váljon öt percig, majd vegye le hűvös vízzel. Ügyeljen arra, hogy ne kapjon gyümölcslevet a szemedben.ta-da! Ragyogó bőr feltárva.

3. A Bromelain támogatja a csontok egészségét. Az osteoarthritis -betegekkel végzett áttekintési elemzés során sok beteg pozitív klinikai hatásokat tapasztalt, különösen a duzzanat, a merevség és a fájdalom csökkentése érdekében. Előnyök 400 milligramm bromelain -kiegészítővel, amelyet naponta kétszer adnak be. Lehet, hogy az ananász enzim nem mindenki számára.

A legtöbb emberi tanulmány néhány mellékhatást jelent. Az egyik tanulmány azonban megnövekedett pulzusszámot mutatott a magas vérnyomásúaknál, akik nagy adagot fogyasztottak. Ha ebben a demográfiai helyzetben van, tévedjen az óvatosság oldalán, és konzultáljon orvosával, mielőtt kiegészítené. Ezért hagyja ki, ha vérvilágító gyógyszert (antikoaguláns), például aszpirint, ibuprofen-t és mások szed. Olvassa el tovább, hogy megnézze, mit szeretünk, hol mentünk, és mit tanultunk a hónap végén. De először egy kicsit arról, hogy miért fontolhatja meg a növényi alapú…

Táplálkozási tanácsok a vegán elindulásához

Mielőtt elkezdenénk, bejelentkezünk a HUM oktatási igazgatójával, Sarah Greenfield -vel, hogy a Szerezd meg a tippeket a vegánra. „Nagyon sok táplálkozási előnye van a vegán elindulásának. Exponenciálisan növeli a gyümölcs- és zöldségbevitelét, ami kiválóan alkalmas az étrend tápanyag -sűrűségére. Ezután, mivel több terméket eszik, az általános rostbevitel növekszik, ami kiválóan alkalmas a béledre. ”

De van egy nagy figyelmeztetés. „Ez csak akkor van, ha a több információ vegán étrend helyesen történik. Amit nem akar, az az, hogy sok feldolgozott vegán egészségtelen ételt enni. ” (Bővebben arról, hogy mennyire tudunk ragaszkodni ehhez a tanácshoz később …) „A vegán étrend miatt a legnagyobb aggodalom, a fehérjével kapcsolatos” – mondja Sarah. „Azt tanácsolom, hogy tartsa be a babot, a borsót, a magasabb fehérjemcemeket, a Tempeh -t, az Edamame -t és a kiegyensúlyozott fajtát.”

és kiegészítők számára? Sarah azt javasolja, hogy vesszük a vörös szőnyegen és a B12 turbót, hogy az egészséges zsírok és az energia lendületet kapjunk az új rendszerünkön. Nézze meg a fenti élmény videónaplóját, vagy olvassa el az alábbi áttekintést. – Már egy vegetáriánus az állati szerető kizárólagos oka miatt. Mégis, rájöttem, hogy az önmagában nem a hús fogyasztása nem vágja le. Annyira felesleges szenvedés folyik az összes állati termék mögött, ideértve azokat is, amelyeket rendszeresen fogyasztok, mint például a tejtermékek és a tojások. Elkezdtem észrevenni a kifejezetten a tejtermékek káros hatásait is (például puffadás, emésztési zavarok és általános gyomor kellemetlenség). Egy bizonyos ponton teljesen vegánnak akarok menni, tehát számomra ez egy kiindulási pont és kezdeti teszt volt a testemnek és az elmémnek. nekem. Valójában másfél évig vegán voltam a főiskolán, de ez hat évvel ezelőtt volt. Nagyon jól éreztem magam, amikor korábban csináltam, és annyira elolvastam az egészség, a környezet és természetesen az állatok sok előnyeit. Végül azonban kiszálltam a pályáról, és soha nem tértem vissza. Tehát szeretném megtudni, hogy tudok -e visszatérni abban a barázdába, és ha a veganizmus valami olyasmi, hogy hosszú távon fenntartom.

Mi volt a legnagyobb kihívást jelentő rész? Jó, ha a fő ételeimben az összetevőket ellenőrzi. Úgy találtam azonban, hogy sokkal könnyebb elfelejteni, hogy bizonyos snackek, amelyekre szoktam, nem vegán, nem vegán – biszkók, bagelek, biszkók, pattogatott kukorica és ranch, hogy csak néhányat említsenek. Tudom, hogy ezeknek általában nyilvánvalónak kell lenniük, de amikor egy forgalmas nap közepén tartózkodsz, könnyű lehet kihagyni ezeket a részleteket. Mert annyira különböznek egymástól. A Whole30 -on nem lehet gabona, de támaszkodhat az állati fehérjékre, hogy telített maradjon. És az ellenkezője igaz a vegán étrendben: nincs állati termék, de a szemek ösztönözött fehérjék forrása. Mentálisan ez nagyon kihívást jelentett, és az étkezés tervezését kissé demoralizálónak érezte. étrend egészséges módon. A hibás teljesen rám lesz, de folyamatosan kísértésem volt, hogy vegán gyorsételeket enni, amikor tudtam, hogy több zöldség- és fehérjentrikus ételt kellett volna választanom.

zena: Ugyanaz! Nagyon kedves emlékeim vannak az egészséges táplálkozásról, mint vegánként a főiskolán, de azt hiszem, akkor sokkal kevésbé volt vegán cheat ételek, tehát arra kényszerültem, hogy valóban saját ételeimet készítsek. Ezúttal túl könnyű volt egy tál felvenni a Chipotle -tól, vagy megrendelni a Veggie Grill -tól, ami természetesen nem hagyta, hogy a legtisztább érezzem. Ditto a vegán édességeken, amelyek bőségesen vannak LA -ban! És ráadásul néhányszor elcsúsztam a nem vegán tárgyakat.

Mi volt a kedvenc vegán étkezésed? , és annyira ízléses és kitöltő volt.

zena: A fánk étkezésnek számít? Egy reggel hozott egy dobozt Erin McKenna vegán pékségéből az irodába, és ezek finomak voltak. , Az étrend során elég puffadtnak éreztem magam. Csak egy font alatt szereztem be, ami valójában meglepő volt, mert úgy éreztem, hogy ennél nagyobb súlyt szereztem. Ugyanakkor csak a puffadás teremtette ezt az illúziót. A bőröm többé -kevésbé ugyanaz maradt az étrendben.

zena: A derékmérésem változatlan maradt. Nagyon meglepett azonban, hogy hallottam, hogy három fontot veszítettem, különös tekintettel arra, hogy mennyi gyorsétel ettem a 30 nap alatt. A pattanásom szintén egy kicsit kitisztult, ami nagyszerű volt, de észrevettem, hogy néhány ekcéma a kezemre fekszik a vége felé – valószínűleg az összes édességem miatt Ismét?

aekta: Abszolút! Egy bizonyos ponton teljesen vegánnak akarok menni. Legközelebb azonban határozottan étkeznék, és egy élelmezési naplót tartok, hogy a pályán tartsam, és kevésbé valószínű, hogy hiányozok a részletek. Még mindig azt gondolom, hogy nem vitatkozhat a növényi alapú étrend előnyeivel. Csalódott vagyok, hogy ezúttal nem tettem jobban, de jó leckét tanultam arról, hogy az egyik korlátozó étrendről a másikra ugrál. Eni izmokat építeni, hogy megkaphassa az edzőteremben keresett eredményeket… az ételválasztással kezdve. Bármennyire klisé, mint amilyennek hangzik, ad bizonyos igazságot. Egész nap guggolhat és ropogtathat, de mindaddig, amíg arra összpontosít, hogy mit eszik üzemanyagért, nem fogja megkapni a kívánt eredményeket! Igazat mondva: az az étel, amelyet a testbe helyez, segíthet vagy akadályozhatja a fejlődését. Ha izomtömeget szeretne szerezni, és látja, hogy az edzőteremben végzett kemény munkája megtérül, akkor ezek azok az ételek, amelyekre el kell érnie. Mielőtt belemerülne az izomnövekedést támogató ételekbe, beszéljünk a kalóriáról. Szilárd szilárdsági edzési rutinnal párosítva, a kalóriabevitel növelése elengedhetetlen az izomnövekedés támogatásához és az edzőteremben való eredmények megtekintéséhez. – Ez a többlet lehetővé teszi az ételek számára, hogy táplálják az edzőtermi üléseket, és támogassák az izmok javítását és növekedését, amely az ezen ülések között történik. Ha túl keveset eszel, akkor az izom megszerzésének célja visszatérhet. A túl sok kalóriaszemellés miatt a test elkezdi lebontani az izomot. Ez azonban nem azt jelenti, hogy átfújhatja a Halo tetejét, vagy minden étkezési időt teljes értékű büfé alakíthat. A választásod számít. A kiegészítő kalóriáknak a minőségből, a teljes ételekből, különösen a fehérjéből, az összetett szénhidrátokból, például a gyümölcsökből és a zöldségekből, valamint az egészséges zsírokból származnak.

mit kell enni az izom felépítéséhez

fehérje

Lehet, hogy kitalálta! Az izom megszerzéséhez több fehérjére van szüksége – de lehet, hogy nem annyira, mint gondolnád. A jelenlegi ajánlások azt javasolják, hogy a napi kalória 10–35 % -át a fehérjéből szerezzék be. Az izomnövekedés támogatásához azonban közelebb kell lennie a 25–35 százalékos tartományhoz. A jelenlegi kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb embernek 1,2–2,0 g/kg/napra van szüksége az izomnövekedés támogatásához. (Például egy 140 fontos egyénnek napi 76–127 gramm fehérjét kell igényelnie az izomnövekedés elősegítéséhez.)

fehérjeben gazdag ételek, hogy segítsenek a napi fehérjecélok elérésében:

Tojáslean Törökéke-csirkéketenyésztő joghurtkottage Cheesetofutempehbeanslentilspeanut vajfehérje por

A legjobb, ha ezeket a fehérjeben gazdag ételeket beépíti az edzés után, és az egész nap (három-négy óránként), hogy folyamatos fehérjet biztosítson az izomnövekedéshez és a helyreállításhoz.

szénhidrátok

A fehérje nem az egyetlen élelmiszercsoport, amelyre szükség van az izomnövekedéshez. A szénhidrátok is szükségesek az izmok táplálásához. Miért? Mivel a szénhidrátok részben átalakulnak glikogénré, és a teste az izom glikogént tárolja, hogy energiát használjon. Az edzések táplálásához bekapcsolja ezeket a glikogén üzleteket. A legegészségesebb szénhidrát lehetőségek a komplex szénhidrátok. Néhány példa a következők:

zabliszt quinoa barna rizzsel-gabona-kenyér-szemcsés crackersfruit (bogyók, alma, banán stb.) Édes burgonya-squashplantains

egészséges zsírok

Végül, de nem utolsósorban, zsírra is van szüksége. A tested a tárolt zsírokra támaszkodik, hogy az izmok energiáját adja ki, amikor edz. Az általános ajánlás az, hogy az összes kalóriájának 20-35 % -át a zsír. Ez a tartomány azonban személyenként változik, céljaiktól függően. Például, ha a cél az izom felépítése, miközben csökkenti a testzsírt, akkor kevesebb zsírt és több fehérjét kell enni (az izomvesztés megelőzése érdekében).

Megjegyzés: Szénhidrátok és fehérje, így a számok gyorsan összeadódhatnak! Például, egy evőkanál olívaolajjal 120 kalóriát tartalmaz, és egy negyed csésze kesudió körülbelül 180 kalóriát tartalmaz. MCT olaj

Alsó sor

Annak érdekében, hogy a tornaterem -ülések kívánt eredményeit láthassák, megfelelően kell táplálkoznia a testének. Összpontosítson arra, hogy minden étkezés során több kalóriát fogyasztson az egész élelmiszer-forrásokból. Ezzel biztosítja az izomnövekedés és a gyógyulás elősegítéséhez szükséges extra kalóriákat. Annak ellenére, hogy az izomnövekedés szempontjából tipikusan nagy hangsúlyt fektetnek a fehérjére, valóban mindháromnak nemcsak az erős, egészséges izmok felépítéséhez, hanem ahhoz is, hogy a test optimálisan működjön.

Carrie Gabriel, MS, RDN Vázolja a legjobb egészséges ételeket az energia érdekében, egyenlően osztva a fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok között.

Mi ad nekünk energiát? Persze, a jó éjszakai alvás fontos szerepet játszik. De gyakrabban, az általunk fogyasztott ételek típusa és mennyisége jelentősen befolyásolja az energiaszintet. Annak ellenére, hogy minden étel energiát ad, néhányuk több kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, amelyek elősegítik az energiaszint növelését. Feltétlenül adjon hozzá néhány ilyen energiát okozó ételt az étrendjéhez, hogy néhány pept tegyen a lépésbe. A tojás

tojás a bajnokok reggelije. Mindketten kielégítő ételek, és fenntartható energiát tudnak biztosítani a napod számára.