Никой не беше на път да ми отнеме топката от мен …

Джен и аз оставихме малко по -рано, за да се регистрираме с партито на Lucky Strike Bowlher преди нашия блог. -to-toe в блясък !!! Обичайте го!

Сега това е, за което говоря !!!

Това беше истинско парти. Трябваше да е официалният !! Домакините на събитието свършиха приказна работа!

Имаше сладки златни рибки навсякъде 🙂 Имах твърде много шепи.

Още спонсорни закуски- замъглена домакиня

А Campbells

кукли

и шоколад !!! Hershey’s.

и грим!

Джен и аз получихме чаши вино (безплатно !! Сладко !! Имаше достатъчно алкохол тази година) и всяка от тях имаше малко парче парче от Пица и шишче

Залепихме около партито, събирайки суинг и чакаме официалните чанти за суинг да бъдат пуснати. Имаме тон плячка! Шоколад, шампоан, лак за нокти, стъкло, грим, сладка чанта за боулинг.

Докато чакахме на залата, имах читатели, които чакаха на моя бар на хотела !! Толкова смутен, че закъснях на собствената си среща, но благодаря на тези страхотни дами, че дойдоха да ме срещнат в такава късна нощ !!

След като разговаряхме за известно време, се отправихме към още Друго парти – партията на чийзбургерите в президентски апартамент!

Вярвам, че Макдоналдс беше спонсорът! >

Това не е ли най -красивата бутилка вино досега! Но бързо преминах към вода.

Все още разпалвах с розови пера!

Читателите на Kerf! И маратонвалният ухапва шоколадови ухапвания !! Благодаря момчета !!

Цялата мой суинг – трябва да тежи 25 килограма!

Момче, уморен ли съм. Не съм решил дали утре бягам. Мисля, че ще спя и почивам в това огромно удобно легло, но ако се събудя рано, ще отида. От Кат:

Това е онова време на годината. Краката ми вървят голи днес !!

Също така, тези елементи просто не бяха толкова изпълняващи. Кафе и тиква – ще ми липсваш.

Наистина исках зелен пюре или кисело мляко !!

Познайте какво е високото за днес, в Шарлот? > 83*!! Летно време !!

бях на 5 тази сутрин и готов да ударя фитнеса. Обичам сутрините, когато спя до 21:00. Това прави ставането толкова по -лесно. Дори не бях сънлив, когато алармата ми изгасна! Току -що се събудих право.

Във фитнеса бях скучен и направих 45 минути на елиптичния (нов брой по -добри домове + градини ме извади от леглото! Обичайте това списание!). Последвано от 16 брадички (асистирани) и 16 спада и след това малко търкаляне на мега пяна. Днес разточих пищялите си отстрани и това направи такава разлика в крака ми! Моите сухожилия на краката ми за операция се чувстват стегнати и сега се чувстват много по -добре 🙂

Начало -> Глад -> Овесена каша! Днес направих купа с овес за моя рецептор, тъй като тя пропусна Crockpot в понеделник. Поставете допълнително малко TLC в гърнето! (Нейните са току -що бита бананови чиа)

Моят микс

1/3 чаша навита овес1/2 чаша вода1/3 чаша Слудея мляко1 с.л. , щипка salt1/2 чаша тиква (твърде много !!!) 1 с. Л. Разтопена крофтер’s1 с.л. Бита бананови овес без банан… .hmmm 🙂

Профилът на Conan O’Brien !!!!!!!!!!!!!

Има ястия! !

Още публикации от Kath:

спах много добре снощи в голямото си ол. В 6:30 срещнах около 50 блогъри във фоайето за 5K забавно бягане. Отидохме до фронта на езерото и след това излетяхме. Беше напълно небрежно и се забавлявах да говоря с него, не е месо, скъпа, което ме позна !!!!!, и червено главно левиче, който работи за BlogHerads и познаваше Керф !!!, и 3 жирафи, който беше готин ! Също Ronisweigh, Mizfit и много други.

Изтичах малко под 4 мили и се върнах с готина чанта и тениска !!! (Размер МАЛКИ !!!!)

Аз съм загрижен за тази бутилка с вода Intak BPA. От векове искам нова бутилка с вода!

След душ и използване на SPA продуктите на Bliss (Mandarin и Lime!) В банята на Шератон, слязох, за да намеря ядене на бендер и закуска! Имаше прекрасна селекция –

Исках да ям едно от всичко – йогурти, зърнени храни, кифли, понички, тонове плодове, яйчни сандвичи, но реших да събера балансирана закуска с плодове, протеин, Млечна и зърно.

Всъщност избрах един от сандвичите с яйца (версията без бекон или сирене) за някои зърна и протеини. Не нещо, което обикновено избирам (имах кисело мляко + зърнени храни в ръцете си и промених мнението си), но бях в настроение за нещо сърдечно, след като изчаках в 30 -минутната регистрационна линия и станах наистина гладен!

И аз напълних тонове плодови плодове + плодове!

и друг избор извън знака-обезмаслено мляко! Просто работи днес и имаше вкус страхотно. И Ърл Грей. Реших срещу кафето, защото се чувствах разтревожен и знаех, че това ще ме накара само да се разклатя.

Навсякъде има блогъри !!!

След закуска гледахме началната сесия, водена от The Blogher Women. Женските медийни скали!

Блогър 2010 е в Ню Йорк !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Напълно отивам, но мога !!

всъщност грабнах кафе, за да се загрея – студеният въздух винаги ме духа от някъде !! Това е като облакът за дъжд, който следва карикатура! Starbucks = blech.

След сутрешното добре дошли и бързи запознанства (срещнаха около 15 нови блогъри) имахме почивка. Оказва се, че Ketchum предоставяше коктейли в 10 часа сутринта !!! Изглеждаха вкусни, но аз всъщност не бях в настроение за водка 😉

Имах 5 минути, за да се вмъкна в изложбената зала и уау – това е huuuuuge !!! Много пъти по -голям от миналата година.

Имах вкус на Izze – Yum!

Срещнах Джен за първата сесия в 10:30. Лаптопите щракват навсякъде!

Получих този страхотен балсам за устни от EOS, който намерих в чантата си за суинг. Какъв забавен начин да сервирате балсам за устни! Това е мента и вкусна. Аз също получих гел за бръснене!

Сесията се обади: Бизнесът на вас: Блогърите са пионери в свят на „служител“. Беше наистина полезно да слушате опитни блогъри да говорят за техния опит с свободна практика, преговори и да се гордеете с вашите умения и стойност. Фрийлансирането определено е посоката, в която искам да се насоча през следващите години като разширение за писане на Kerf, така че намерих информацията за страхотна.

Долен ред: Не се уредете. Решете какво струвате. Каква стойност добавяте отвъд действителната работа. Пазарувайте бизнес от вас, а не само вашия блог.

раздадохме няколко купона!

Джен и аз ударихме етажа на Експо, докато работихме по апетит за обяд. Толкова готин опитайте този уеб сайт суинг!

чанта за тениска от Ханес! От всички

Еуцерин направи анализ на лицето си, за да ми покаже как ще гледам на 72 -годишна възраст, ако не се погрижи за кожата си. Yikes !!! Той каза, че съм зелен заради гримьора си, но мисля, че това просто означава, че се превръщам в жаба… (Разберете kanz!? > T-Mobile

Трябваше да разтоваря целия си замах в стаята си, за да облекча товара!

Обядът беше спонсориран от Рагу и беше отгоре с декор! Този гигантски буркан е направен изцяло от Veggie!

ядливи централни елементи!

Селекциите включват салата на Цезар, пилешки парм, ориз с зеленчуци, веган нахут + изсушено от слънце домати, обратен месен месо Пица, хляб Focaccia и Cannolis!

Напълних половината от чинията си със салата, изсушена в малко дресинг на доматите и моцарелата и имах малко вкус на салатата на нахута (която беше наистина добра), зеленчуците + ориз, малко парче пица ( Ядох половината) и разцепете малко хляб с Jenn (яде половината)

не ме интересува много за Канолис като цяло, но това беше фантастично !!! Джен и аз разделихме един

+ няколко мънички бисквитки

Блог Talk Radio !!!

След обяд имах специално интервю с блога за разговори и вие Може да го слушате тук !!!

pepsico в Blogher – Kath яде

и след това стрелба на два съвета за готвене за сока на Trop50! Вижте и направете!

Още публикации от Kath:

След бърза гореща ябълка + гранола бар раздробява закуска, познайте кой отиде в бикрам йога!? Аз. И с желание. Обичам жегата и обичам приятеля си Seamane, който отива седмично в класа в сряда. И аз също получих безплатен пропуск за клас за месец на рождения си рожден ден (да, разбрах, че това е свършило, но е добре за 30 дни преди!).

Класът всъщност беше най -добрият бикрам, в който съм бил в – Благодарение на Кирк, супер отпуснат (сравнително) инструктор, който не ни лаеше и не вика.

Все още мразех дишането на началната ръка.

Все още мразех флип и флоп савасанас между позите на втората половина. И това, приятели, е добре!

Прибрах се на пивовар, който се случва

Dogfish 120 -минутен IPA е трудно да си включите лапите. И скъпо! Толкова скъпо, че не казвам колко Мат плати за това, но мога да ви уверя, че си заслужаваше.

Тази бира е 18% алкохол. Повече от чаша вино! Но има невероятно вкус. Лепкав, тофи, хопи добър.

Обичам и 90 -те минути!

вечерята тази вечер беше също толкова добра.

Не купувам толкова много карфиол, най -вече защото е скъпо (току -що прочетохте за тази бира по -горе? Лицемер.) И е бяло. Не ми се струва толкова зеленчуко. Но това е много добре за вас. И ако купувате скъпи бири, това са доста евтини неща. Така че купих някои на съботния фермерски пазар и знаех точно какво ще направя с него: Направете карфиол на Whole Foods. За щастие известна мама PEA вече копира рецептата за мен!

Но първо. Нека ви кажа нещо потискащо и нещо грубо.

Някой, който наскоро беше консумирал 18% бира, грабна супер тънка кърпа за чай, която да използва като държач за гърне и пусна целия тиган на пода !!! И някой друг днес не почисти подовете. Или вчера. Или предния ден.

Няколко сълзи можеше да бъдат пролети. Но след това просто пихме повече 18% бира, проверихме я за гигантски трохи, мръсотия или косми и я върнахме във фурната, за да убием всякакви бактерии.

и тогава го изядохме. Така че ме съди. Ето колко добра беше рецептата на Mamapea! [И за протокола не видях никаква мръсотия или косми, така че нашите етажи сигурно са били доста чисти! #thisishyimgladidonthaveadog

Втората също толкова вкусна част от вечерята бяха нашите бургери за бизони. Мат направи две кифлички за чесън розмарин днес в пекарната. Това беше най -добрият бургер някога !! Розмаринът беше просто невероятен. Кълна се, че не е 18% – това беше кок!

Моят беше с плъзгач и беше перфектен.

С вечерята също се насладихме на бира, на нашия блог в Блог Пенсилвания ни донесоха, защото 18% са твърде много, за да се насладите с храна 😉

Време за повече Властелин на пръстените!

(Тази публикация беше 18% редактирана от Мат)

Благодаря на 2-минутния клуб и Pura D’Or за спонсориране на тази публикация!

Честит рожден ден за теб !! (Единственият начин да накарате 10 малки деца да седят неподвижно? Обещайте торта!)

Можете ли да кажете, че това е моментът, в който видяха тарталети!?

Ние наистина бяхме наистина късметлии с Времето – без дъжд и разкошно слънце! Прогнозата цяла седмица призоваваше за дъжд. Въпреки това, това беше Beasy Hot и Mazen направи всичко възможно да изглежда като гореща потна каша за всичките си снимки за рожден ден; )

Най -добрите пъпки!

Парти след.

Действителният рожден ден на Mazen беше в неделя. Спомням си, когато започнах да раждам, беше много горещо и когато се прибрахме от есента на болницата. Изглежда, че същият метеорологичен модел се случва две години по -късно, защото времето в неделя беше перфектно, както може да бъде! Дори 80*!

Mazen не започна деня с някои подаръци !! Няколко от приятелите му …

и няколко от татко и Мими

Томас през цялото време!

Той получи тази пожарна станция от Грами + грах! Карън му взе полицейска кола, която светва и врати, които се отварят, а Мими и Папа му взеха булдозер. Той обича транспорта си!

Всички имахме голяма закуска за рожден ден – яйца, бекон, диня и ролки.

И в крайна сметка тръгнахме към моята футболна игра!

Това е аз спринтирам към целта…

Никой не беше на път да отнеме топката От мен тук …

тази глава отиде право на нечии отворени крака …

и това беше перфектна цел!

m винаги казва: „Мама играе футбол!“ С такъв ентусиазъм, но когато ме види на терена, той плаче, докато не сляза и го прегърна.

През по -голямата част от играта той играеше в кулоарите със семейството

нова риза от Papa!

Бъдещ играч!

Рожденият му ден беше изцяло направен, когато той се приближи и личен с редица училищни автобуси !!

Прибрахме се вкъщи и Ядохте остатъчни бургери за обяд. Удряйте мястото!

По време на Naptime Matt събра нашия подарък на M – уютен камион за купе!

Говорете за най -щастливото малко дете на блока!

Освен това му получихме някои нови задачи за изкуство, които той тестваше сутринта преди (не можах да се съпротивлявам да им дам рано!)

За вечерята му за рождения ден всички излязохме в италиански ресторант в семеен стил в града.

Vino за таблицата

Споделихме Calamari

bruschetta

и салата от Горгонзола на скара – обичах това!

плюс две ястия с макаронени изделия – месна маринара и макаронени изделия от морски дарове.

Честит, честит рожден ден Моето малко момче !!

]

Тази супа използва тихоокеанския марка, бокс Poblano и царевична чаша. Обичам тихоокеанските супи и ги използвам за по -големи бази за супа от години. Този беше нов (имаше парчета!) И аз го вдигнах тази есен, за да поддържам под ръка. За съжаление, бих го препоръчал само ако мисълта да се търкаляте в компостиране на лук супи, привлекателни за вас. Имаше този вонящ алуминий, може да се калае на луния, който презирам за консервирана супа – въпреки че съм от кутия! Следващия път ще се върна към любимите си Butternut и Carrot Creamy Soups. Изглежда, че използват само лук на прах, който е много по -мек в тях.

Сложихме голям нарязан сладък картоф в супата и оставихме около 25 минути, докато картофът не се омекне. След това добавихме огромна торбичка с подрязано зеле и сложихме капака на саксията за още 5-10 минути-докато цялото кале не беше увяхнато. Гарниран с фъстъци! Въпреки разочарованието на аромата на супата, тази купа с кале с капка супа и парчета картофи все още беше доста добра.

Но бих казал, че повече се наслаждавах на намазаната страна на хляба; )

Знаеш ли какво е странно? Опаковане на летни дрехи през зимата. Толкова съм непознат с летните си тоалети, че забравям кои са ми любими! Нямам време да ги пробвам всички, така че да се надяваме, че ще се поберат!

Също опаковани 2 бански костюми – Whee!

Нашият полет напуска Cville в 12:20 утре, така че имаме сутринта, за да приключим с организирането. Мисля, че сега ще гледам да продавам Ню Йорк – любов това шоу!

Следващата ни спирка беше Sephora, за да мога да взема още слънцезащитен крем за лице. Излязох с пълния им комплект за безопасност на слънцето! Той се предлага с всички тези страхотни проби, изпълнени с SPF само за 32 долара. Нямам търпение да ги пъхна във всичките ми чанти и портмонета.

Нашата последна спирка за пазаруване беше играчки R US. Мазен отиде малко бонбони – мисля, че това беше първият му път, когато се разхождаше. Грами каза, че може да избере играчка, а ние се прибрахме с Peppa Pig Camper. Той взе това много сериозно и ние не можахме да се приберем достатъчно бързо!

Мат взе съставки за вечеря и ни направи невероятен празник !!

пилешко месо, картофено кисело мляко с кисело мляко, Dilly Koughurt Салата и тиквичките на скара и тиква.

Картофената салата беше отлична и е една от любимите ни прости рецепти – току -що сваляхме червени картофи и добавихме много гръцко кисело мляко, Dijon горчица, докосване на майо (по избор) и свеж копър.

Contents